Close

Fragt og levering

Vi bestræber os på at alle ordre bestilt inden kl. 12:00 sendes afsted samme dag, men vores generelle leveringstid er 1-3 dage. Vi leverer fragtfrit i Danmark ved køb for over kr. 500,00. Minimumskøb kr. 25,00. 
Varer sendes med Postdanmark som Quickbrev, B-post eller forsikret pakke med eller uden omdeling, eller med GLS som forsikret pakke med eller uden levering. Du vælger selv hvordan du vil have det sendt. Vi sender kun i Danmark.

Afhentning
Du kan også vælge at afhente dine varer hos os og dermed spare portoen. Du vil modtage en mail eller SMS fra os når din pakke er klar til afhentning.

Der medfølger produktbeskrivelser og brugervejledninger til elektroniske vare. 

Risikoen for varer købt af ROLAS.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
Reklamation: Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til ROLAS.dk via mail: info@rolas.dk.

Betaling
Du kan betale med følgende betalingskort:

Dankort
Visa Dankort 
Visa Udland 
Mastercard Danmark 
Mastercard Udland 
JBC Card 
Visa Electron 
American Express


Når du betaler med et af ovenstående betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingsystem. Dermed er de bedre sikret end i den fysiske verden. Data, som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS der kan læse dem. Hverken ROLAS.dk eller andre har mulighed for at læse disse data. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra ROLAS.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. ROLAS.dk krypterer alle dine kontooplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med NETS.


Fortrydelsesret: ROLAS.dk yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Du bedes returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Reklamation
Ved reklamation bedes du venligst kontakte os pr. e-mail inden du sender varen retur. Vi dækker selvfølgelig dine (rimelige) fragtomkostninger i tilfælde af reklamation. Vi modtager ikke returpakker sendt pr. efterkrav.


Med venlig hilsen


Close