Close

REMAX fuldcover panserglas til Iphone 6/6S

Ny

99,00 kr

Skriv på ønskelisten

Mere information

REMAX panserglas 3D Fuldcover iPhone 6/6S
Laserskåret panserglas/skærmbeskytter er hærdet glas, der er stødsikkert, eksplosionssikkert, anti-ridset og trykfast, hvilket giver en fremragende holdbarhed.

REMAX panserglas har oleofobisk coating, der modstår olier, hvilket forhindrer uønskede fingeraftryk, der kan forstyrre brugen af ​​enheden.

Kant-til-kant dækning i modsætning til almindelige panserglas, som ikke dækker hele skærmen.

Når du har monteret dette panserglas vil du stadig få 99,9% HD klarhed og berøringsnøjagtighed, hvilket betyder, at touch-funktionen bliver lige så nem, som hvis der ikke var panserglas på.

UNOBSTRUCTED DESIGN; På trods af den fremragende dækning og den store beskyttelse, vil REMAX USA iPhone 6/7 Plus Screen Protector fuldt ud beskytte hele skærmen uden at forhindre kameraet, sensorer, hjemmeknappen og højtaleren.

REMAX panserglas er er meget nemt at montere. Du skal blot rengøre skærmen på din smartphone med den medfølgende klud, og dernæst klæbe panserglasset på din smartphone. På bagsiden af panserglasset er der selvklæbende silikone, så du skal blot tilpasse panserglasset til telefonens sider, og så er din smartphone beskyttet bedre end nogensinde før.


Pakken indeholder:
1x Panserglas
1x Mikrofiber klud
1x Renseserviet
1x Rensefilm for støv.

Reviews

Skriv en anmeldelse!

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

REMAX fuldcover panserglas til Iphone 6/6S

REMAX fuldcover panserglas til Iphone 6/6S

Also Bought Products

22 other products in the same category

Close