Close

Plantronics Voyager Edge

661

Ny

720,00 kr

Skriv på ønskelisten

Mere information

Plantronics Voyager Edge er det smarte og diskrete Bluetooth headset til din mobiltelefon, der kun vejer 9 gram. Du får den bedste kombination mellem funktionalitet og design.

Plantronics Voyager Edge er det smarte og diskrete headset, der forbinder dig med omverdenen i et elegant design. Det vejer kun 9 gram og er så let og småt, at du praktisk talt glemmer, du har det på. Mens det med andre headset kan være et problem at bære briller eller solbriller, får du nu den højeste kvalitet fra Plantronics, der aldrig sidder i vejen for noget som helst. Voyager Edge kommer med et stilfuldt opladeetui, der giver dig op til 16 timers taletid, så du aldrig løber tør for energi i dit pulserende liv.

Glidende samtaler uden forstyrrelser

Du tager dit opkald med stemmestyring ved bare at sige ”answer”. HD Voice teknologien giver dig en klar og naturlig lyd, der gør enhver samtale levende og glidende. Dette understøttes af Digital Signal Processing, automatisk lydregulering og ekkoeliminering, så du næsten skulle tro, du stod ansigt til ansigt med din samtalepartner. Støjelimineringen fjerner al larm og gør din stemme endnu tydeligere, så ingen igen behøver at bede dig om at gentage, hvad du lige sagde på grund af forstyrrelser.

Plantronics Voyager Edge test:

Jeg er lige ved at tro, at Plantronics Voyager Edge er det bedste headset, jeg nogensinde har prøvet. Det er virkelig flot og velbygget, det sidder godt og sikkert i øret. Lyden er klar og tydelig. Endelig kommer det med en lille opladerholder med indbygget batteri, så man ikke nødvendigvis skal være i nærheden af et strømstik for at lade den op

Plantronics Voyager Edge har en ret skrap støjreducering, der gør, at man sagtens kan tale i det uden nævneværdig støj, selvom man går eller cykler. Headsettet er udstyret med tre diskrete mikrofoner og en såkaldte ’boom arm’, så mikrofonerne sidder tættere ved munden.

Headsettet er designet i hård plast og kommer i sort og vejer kun 9 gram. Altså et meget let headset, men det er ikke lille. Der findes andre meget mindre headset uden ’boom arm’, men personligt foretrækker jeg denne ’boom arm’, da jeg synes, at lyden bliver en tand bedre af at komme lidt tættere på munden.

Plastdimsen, man sætter i øret, har fået lidt kritik for ikke at være stabil nok, men jeg synes headsettet passer rigtig godt i mit øre – jeg har ingen problemer med at sætte det fast og det sidder også rigtig sikkert, selv når jeg går eller cykler.

Reviews

Skriv en anmeldelse!

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Plantronics Voyager Edge

Plantronics Voyager Edge

6 other products in the same category

Close